Over ons

Hoe is Onlineomzetspecialist.nl ontstaan?

Jaren geleden waren wij met z’n tweeën verantwoordelijk voor de gezonde groei van zo’n 400 niche webshop. Een behoorlijke klus, en om dit schaalbaar te maken moet je gaan prioriteren. Hoe zoeken de klanten, wat gebruiken de klanten in welk deel van het aankoopproces, hoe zetten we zo tijdsefficient en -effectief de huidige kanalen in? 

 

In een jaar tijd hebben we de marketing van deze 400 niche webshops met zo’n 80% laten groeien, mede door middel van onze aanpak. Hier waren we op een gepaste manier trots op, dus dat smaakte naar meer! 

Wij zijn sterk in analyse en synthese om te begrijpen hoe de radertjes functioneren (en aan elkaar gerelateerd zijn).
Je kunt bij ons terecht voor ondersteuning op strategisch en tactisch niveau door middel van analyse, advies en mentoring.
Wij voeren bewust niet uit om 100% onafhankelijkheid te waarborgen, in het belang van jou en omzet groei.

 

Wat zou het voor jouw bedrijf betekenen als online inkomsten effectiever worden gegenereerd?

Inkomsten worden effectief gegenereerd wanneer alle radertjes werken zonder/niet te veel frictie, wat resulteert in winst.


Bedrijfsmodel, marketingstrategie & P’s en operatie zijn allemaal van invloed zijn op de resultaten onderaan de streep.


Weet of heb je het gevoel dat er wrijving in het bedrijf is die het genereren van effectieve online inkomsten verhindert?


Wil je begrijpen wat er nodig is voor de volgende stap in het genereren van online inkomsten?


Wist je dat 73% van de CEO’s gelooft dat marketeers niet geloofwaardig zijn omdat ze de zakelijke impact van marketing niet kunnen bewijzen?
25 jaar brede online business ervaring met diepe online omzet (marketing & sales) competenties.Wie zijn wij?

¨Iedere e-commerce business is anders. Wat wel overeenkomt is dat het einddoel omzet en winst is. We voelen deze verantwoordelijkheid en gaan er respectvol mee om. Met onze jarenlange eigen gemêleerde ervaring, kennis en kunde staan wij jou bij om meer uit jouw online bedrijf te halen¨

Liever telefonisch contact?

Telefoonnummer Gianluigi: 06 41 36 26 12

¨We geloven dat elke e-commerce business uniek is, en daarmee dat elk vraagstuk vanaf nul bekeken moet worden. Doordat wij zowel aan klant- als bureauzijde hebben gewerkt plus eigen ervaring met e-commerce shops, weten we als geen ander waar de pijnpunten kunnen liggen. ¨

Liever telefonisch contact?

Telefoonnummer Mark: 06 43 69 30 28

Contact & adres

info@onlineomzetspecialist.nl

Friesestraatweg 213

9743AD Groningen

Telefoonnummer Gianluigi: +31 641362612

Telefoonnummer Mark: +31 643693028