Hoe is Onlineomzetspecialist.nl ontstaan?

Jaren geleden waren wij met z’n tweeën verantwoordelijk voor de gezonde groei van zo’n 400 niche webshops. Een behoorlijke klus, en om dit schaalbaar te maken moet je gaan prioriteren. Hoe zoeken de klanten, wat gebruiken de klanten in welk deel van het aankoopproces, hoe zetten we zo tijdsefficient en -effectief de huidige kanalen in?

In een jaar tijd hebben we de marketing van deze 400 niche webshops met zo’n 80% laten groeien, mede door middel van onze aanpak. Hier waren we op een gepaste manier trots op, dus dat smaakte naar meer!

Inmiddels hebben we een mooi netwerk & portfolio opgebouwd, en hebben we wereldwijd vele projecten succesvol verder mogen helpen. 

 

Maak kennis Gianluigi & Mark

Mark Bakker

Wij Helpen Ecommerce In 6 Maanden Hun Omzet Te Vergroten

“Sinds 2012 ben ik actief in de marketingwereld, en heb zowel aan klant- als bureauzijde gewerkt. De grootste uitdaging en plezier haal ik in het actief meedenken met de klant, om op een zo effectief mogelijke manier te werken naar een bepaald doelstelling toe.”

Gianluigi Cuccureddu

Ecommerce partijen hun omzet te vergroten via Google Shopping

Iedere e-commerce business is anders. Wat wel overeenkomt is dat het einddoel omzet en winst is. We voelen deze verantwoordelijkheid en gaan er respectvol mee om. Met onze jarenlange eigen gemêleerde ervaring, kennis en kunde staan wij jou bij om meer uit jouw online bedrijf te halen