Hoe is Onlineomzetspecialist.nl ontstaan?

We hebben beide aan zowel bureau- als klantzijde gewerkt. Telkens merkten we weer wrijving en onbegrip vanuit de bureaus en online ondernemers en marketing managers. Klanten hebben vaak niet de diepgaande specialistische digitale kennis, en bureaus hebben vaak beperkt inzicht in de organisatie en opereren vanuit hun specialisme. 

Dit leidt tot kosten-inefficiënte marketing investeringen. Met OnlineOmzetSpecialist.nl helpen wij zowel de vraag- als aanbod kant doordat we onafhankelijk kunnen optreden. Hierdoor doet de organisatie efficiëntere investeringen en zijn de bureaus en web bouwers effectiever in hun specialismes. Een win-win! 

Inmiddels hebben we een mooi netwerk & portfolio opgebouwd, en hebben we wereldwijd vele projecten succesvol verder mogen helpen. 

 

Maak kennis met Gianluigi & Mark

Mark Bakker

Wij Helpen Ecommerce In 6 Maanden Hun Omzet Te Vergroten

“Sinds 2012 ben ik actief in de marketingwereld, en heb zowel aan klant- als bureauzijde gewerkt. De grootste uitdaging en plezier haal ik in het actief meedenken met de klant, om op een zo effectief mogelijke manier te werken naar een bepaald doelstelling toe.”

Gianluigi Cuccureddu

Helpt het MKB met verbeteren van de Marketing Mix voor Betere en Snellere Omzet- & winstgroei

“Marketing is een allesomvattende discipline. Alle elementen moeten in synch zijn, wil je  efficiënt doelen behalen. Door vele jaren aan zowel bureau- en klantzijde gewerkt te hebben, weet ik dat er een rol mist. Reguliere online marketing bureaus, web bouwers e.d. adviseren natuurlijk vanuit hun eigen propositie. Echter hoeven deze niet het meest effectief te zijn. Omdat het MKB vaak de kennis en competenties mist om dit juist te beoordelen, worden er vaak inefficiënte marketing investeringen gedaan. Wij zijn er om dit in goede banen te leiden.”